Dag 63


Hittade seriöst ingen annan bild på oss fyra. Men om ca 7 timmar så ska vi kramas!! Springer runt som en yr höna i huset och packar/gör allt familjen bad mig göra innan jag åker. Taxin kommer om 2,5 h så har lite tid till på mig, men bara jag har pass med mig så kommer jag iväg! WOHO, är så glad!! Kanske blir liiite sämre uppdatering de kommande dagarna som ni kanske förstår!

PUSS


 

Dag 60

Idag har vi lånat böcker åt flickorna, så de har att läsa på sin semester. Familjen åker på semester på lördag, och det är därför jag kan åka hem i två veckor i helgen. Det ska inte bara bli skönt att träffa alla saknade fina där hemma, utan det ska även bli skönt att ha lite längre ledigt. Det har varit rätt mycket jobb denna vecka. Min värdpappa är ju kirurg och denna vecka har han haft jour, så man vet aldrig om eller när han kommer hem från jobbet. Min värdmamma har haft sena möten och därför har även hennes tider varit lite konstiga. Så det har slutat med att jag har jobbat till ungefär 20.00 varje kväll fast jag egentligen bara brukar jobba till 18.30. Så på måndag ska jag sova!! Eller ne, för jag kommer vakna klockan 06.00 och hoppa upp och ner för att jag vet att jag ska träffa Gustav om några timmar. 

Får bli en bild på oss bara för det. 

Dag 59 - del 2

 
Blev inget med böcker idag.. Jag och flickorna blev medbjudna till en av Ascots golf/tennis/polo/baraduharmycketpengar-klubbar. Jag och mamman, som bjöd med oss, drack te och hade det trevlig, och flickorna badade. Supermysig dag! 

För övrigt är det bara fyra dagar kvar tills jag går på planet hem. 

PUSS

Dag 59

En sak som jag har insett att jag måste lägga pengar på här är saker till mitt rum. Alltså det har ju allting som är nödvändigt, men det känns inte som hemma.. Det är så tomt! Så det blir nog att fylla ut det med lite lådor från IKEA, fixa en ordentlig tvättkorg och fästa upp lite ljusslingor någonstans. Jag hade inte heller någonstans att hänga väskor på, men igår, efter jag och flickorna tittat på bio, så gick vi in på Primark. Där hittade jag krokar som man hänger på dörren, men när jag kom hem så funkade det självfallet inte på mina dörrar. Så jag hängde dem i gardinstängerna istället! Blev rätt ok!


Idag ska vi till biblioteket och sen läsa! Flickorna håller på med en "Summer Reading Challenge". De ska läsa 6 st böcker under sommarlovet. Den yngsta har än så länge läst 4, men den äldsta har bara läst 1.. Så jag ska kämpa med att få henne att läsa idag. Önska mig lycka till!

PUSS

Dag 58

Detta sammanfattar min dag rätt bra. BIO, woho! Och tecknad (animerad eller vad det nu heter, what ever!), och ni som känner mig bra vet hur barnsligt mycket jag tycker om tecknade filmer, så jag var överlycklig! Filmen var bra, men jag hade helst velat se Despicable Me 2.. Får åka och titta på den själv någon dag. Men inte nästa vecka för då är jag in SWEDEN!!!!!!


PUSS
 

Dag 57

Jag lovade mig själv en sak när jag flyttade hit. DU SKA INTE SPARA PENGAR. Jag har varit duktig och sparat genom hela min gymnasietid så jag kände att nu ska jag verkligen ha kul, göra saker och shoppa mycket! Dock har jag svårt att hitta saker jag gillar. Alltså jag älskar Top Shop, men det är ca 5% av deras utbud som jag skulle kunna tänka mig att använda, och det är samma sak med affärer som Forever 21 (fattar verkligen inte varför folk tycker om den butiken, sjukt fula kläder), Urban Outfitters, River Island osv. Därför är det så skönt att kunna gå in på HM och känna sig som hemma. Inte allt för mycket fjädrar/paljetter/starka färger, mycket svart och vitt. Kärlek! Dock har jag inte hittat någon affär som säljer Vagabond än, men jag vet att det finns, så det blir mitt nästa uppdrag när jag åker in till London. Ja, det är ju London, så alla designerbutiker finns ju till hands också. Kommer antagligen sluta med att jag sparar pengar iallafall för att kunna köpa mig en fin väska innan jag åker hem. 

Mitt senaste inköp från älskade HM.


Sen vill jag självfallet lägga pengar på att se saker, och jag har skrivit en lista så att jag verkligen ser till att se saker. Nästa sak att pricka av blir nog Windsor Castel och Stonehenge när mamma kommer i september. 


Nu ska jag titta lite på TV. Flickorna har varsin play date, så de sköter sig mest själva. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? 

PUSS
 

Dag 56

Fredagen flöt på som vanligt och jag och flickorna gjorde inte direkt något speciellt. Men igår så följde jag med familjen in till London och hade det jättetrevlig! Barnens mormor och morfar har en lägenhet i London så de var där också, och följde därför med oss och åt både lunch och middag. Lunch åt vi på en kinesisk restaurang och middag åt vi på ett jättehäftigt steak house. Man fick gå och hämta sallad och sedan kom personalen fram till bordet i omgångar med massa olika kött så skar det av lite av det köttet man ville ha på ens tallrik. Okej kanske inte superhäftigt, men en rolig restaurang iallafall! 

Idag har jag slappat på dagen och läst lite till i min bok. Har läst halva tredje boken i Ice and Fire serien (eller Game of Thrones som serien heter). Jag som är typ den största Harry Potter fantasten du kan hitta fullkomligt älskar Ice and Fire böckerna! Så om ni är lika nördiga som jag - läs Ice and Fire!!! Så, där fick ni ett boktips. Efter min läs- och slappstund tog jag bilen till Elin, åt mat och tittade på film!

Ikväll har Ronya berättat för våra kära andra två vänner vad som händer nästa söndag. JAG KOMMER HEM TILL SVERIGE I TVÅ VECKOR! Familjen åker på semester och jag kände inte för att sitta här och uggla. Så på söndag får jag två veckor hemma med pojkvän, vänner och familj. Längtar så mycket!!!

 På söndag hämtar de här pinglorna mig på flygplatsen! Woho!!



PUSS

Dag 53

Över 50 dagar här nu, och på måndag har jag varit här i två månader. Jag och Elin var ute och gick innan idag, och vi sa det båda två - det har gått så himla fort! Innan man vet om det så är det april och dags att börja tänka på att beställa flygbiljetten hem. Men det är ju ett tag kvar som tur är! För jag har knappt sett och gjort något av det jag vill i detta underbara regniga land! 

Denna veckan har varit lite lugnare än förra veckan då jag hade flickorna tio timmar varje dag. Flickornas mormor och morfar kom nämligen i tisdags eftermiddag och stannade tills i eftermiddags. Så jag har varit ledig tisdag kväll, hela onsdag och förmiddagen idag. Och jag har inte direkt gjort något alls. Jag gick en lång promenad i Sunninghill (delen av Ascot som jag bor i) i tisdags kväll och la brev på ett brev till mina småkusiner i Växjö. Igår låg jag mest i sängen och tittade på serier, sen tog jag mig ut på min vanliga runda, och på kvällen åt jag som vanligt middag med familjen. Idag sov jag tills pappa ringde och väckte mig, sen lyckades jag somna om och väcktes sedan av att Gustav skrev till mig. Människor tycker tydligen inte att jag ska få ha sovmorgon... Elin och jag träffades vid Ascot Highstreet, gick sedan in på race-banan och gick ett varv runt den. Det är ett helt perfekt ställe att gå eller springa på, tar ca 40 minuter att gå runt. Efter det drack vi vår obligatoriska kaffe på Costa (det är typ det jag och Elin gör som aupairer i Ascot - dricker kaffe på Costa). 

Imorgon har jag hand om flickorna igen hela dagen, och jag vill verkligen hitta på något med dem. I måndags var jag och Elin och bowlade med "mina" flickor och Elins två flickor, som är i ungefär samma ålder som mina, och det tyckte de var jättekul. Så imorgon ska jag försöka få dem att slita sig från TVn och ta med dem in till Windsor och åka en båttur. (Themsen rinner genom Windsor) Jag ska se till att ta lite bilder då, för nu har jag tyvärr inga att visa. 

I helgen ska jag nog slappa med Elin, och jag hade en tanke om att kanske åka till Windsor och besöka Eton Collage! För er som inte vet så är Eton en av de äldsta och finaste privatskolorna för pojkar i England. Man kan nämligen gå guidade turer där när det är sommarlov, och det skulle vara häftigt att se skolan! Inte bara för att det är en så pass respekterad skola, utan också för att den grundades någon gång runt 1500-talet (om jag inte har helt fel)!

PUSS

Dag 49

Idag har jag inte gjort något alls förutom att äta lunch ute med familjen, läst och tränat. Därför blir det här ett sånt där inlägg som vissa älskar och vissa hatar - shopping! Tänkte visa det mesta som jag har köpt här i London än så länge. På sju veckor har jag hunnit med lite iallafall!

Top Man

 
Top Shop Petite

 
Top Shop Petite

Nya fina väskan från Monki

 
T-shirt från Urban Outfitters och shorts från Top Shop

 
Primark till vänster och Urban Outfitters till höger

Dag 48

Idag har jag och Elin varit vid Camden Market. Alltså! Vilket underbart ställe! (Mamma, du skulle H A T A det. Adam, du skulle Ä L S K A det!!!) Jag var där en gång för länge sen när jag följde med en kompis från Nottingham till London, men jag minns det verkligen inte så här. Jag tror dock inte att vi verkligen var INNE i marknadshuset då. Men det va jag och Elin, och det var så häftigt. Fanns allt och lite till! Vi började med att äta direkt när vi kom dit, och vi kunde välja på allt från polsk mat, kinesisk mat, engelsk mat (vilket enbart innebär fish n' chips), turkisk mat, japansk, osv osv osv. Såg dock ingen svensk mat... Får slå upp ett matstånd och börja koka kroppkakor och steka raggmunk! 

Efter Camden tog vi bussen till Notting Hill för att titta lite, och vi var även påväg mot Portobello Market, men bestämde oss tillslut för att vi var hungriga och ville åka in till Soho för att äta. Så vi tog tunnelbanan till Oxford Street och promenerade till Soho. Där hittade vi Monki!! Så vi var ju tvunga att gå in och titta lite, och jag hittade äntligen en väska utan en miljard fransar/paljetter/pärlor/fjädrar/annan skit (att säga att engelska tjejer har konstig stil är en underdrift). Efter Monki hittade vi ett wookställe, köpte med oss varsin låda med nudlar och kyckling och satte oss och åt vid Piccadilly. Efter alldeles för mycket nudlar tog vi tunnelbanan tillbaka till Waterloo och sedan tåget hem till Ascot. 
 
Imorgon ska jag gå ut och gå en långpromenad, sen så har jag tänkt att spendera resten av dagen med min bok. 

Här kommer alldeles för många bilder från dagen.