Dag 27

Jag har haft det så stressigt de senaste dagarna så jag har faktiskt inte orkar sätta mig ner och skriva här när jag har haft lite tid över. Det är skolavslutningstider här (i England har de ju tre terminer och får därför sommarlov senare än hemma i Sverige) så det har varit massor att göra. Jag har bakat och skjutsat och handlat och allt där emellan!

Den äldre tjejen slutade mellanstadiet igår så det var självfallet en stor händelse! Jag agerade chaufför under dagen och körde runt på min värdmamma och andra klasskompisars mammor. Här är det så att när barnen har något kalas så följer föräldrarna (läs: mammorna) med! När jag kom hem efter att jag hade skjutat ett gäng till restaurangen, där de skulle ha avslutningsmiddag med alla tjejerna som hade slutat 6an, så bakade jag den sista plåten med muffins inför dagens kalas för den yngre tjejen. Efter de hade ätit och spenderat några timmar vid en av Ascots exlusiva golfklubbars pool (den äldre tjejen går på en skola där barnen blir hämtade i Bentlys efter skolan, det är också den skolan den lilla tjejen ska byta till) så kom ett gäng mammor och barn hem till oss. Senare på kvällen kom även papporna och sen var det full fest i trädgården. 

Idag åkte jag med familjen in till Windsor direkt efter frukosten och handlade inför dagens kalas. Den lilla tjejen ska, som sagt, byta skola till hösten så hon ville ha hejdå-kalas för sina klasskompisar. Just nu har alla småtjejerna precis kommit upp ur poolen och håller på att äta pizza. Sedan ska de hugga in på min kak/bull/muffins-buffé! 

TITTA SÅ FINA!!!

Kommentarer
Farmor säger:

Otroligt fina bullar!
Skicka en!!!!!

2013-07-15 | 21:55:00
Isabella säger:

Hej Moa! Jag har tre frågor till dig som jag hoppas att du vill svara på!
Jag har länge velat åka som aur pair, antingen till England eller USA och det har blivit ännu mer nu när jag följer din resa. Jag är väldigt sugen på att åka efter studenten om ett år
. Det som gör att jag tvekar är språket. Jag är inte jätte bra på engelska.
Det jag undrar är var du jätte bra på engelska när du åkte, går der fort att komma in i språket och är det svårt?
Hälsningar Isabella

Svar: Hej Isabella! Självfallet vill jag svara! Jag har faktiskt bott i England när jag var liten, så engelska har aldrig varit en svag punkt hos mig. Men jag kan säga dig att man kommer in i språket snabbt eftersom att man pratar det hela dagarna :) Sen kommer du antagligen ha lite fritid, du kanske kan läsa engelska vid något universitet/collage vid sidan om jobbet?
Hoppas det hjälpte dig lite!
Moa Nilsson

2013-07-18 | 16:35:14
Emir (emoblatten) säger:

hej dudski, har en situation på mitt nya abonnemang att jag inte kan messa till dig :/ vill bara skicka massa kärlek från eksjö och jag hoppas att du stortrivs. försöker titta in här emellanåt när jag inte byter blöjor på 94-åringar. ta hand om dig mosi och glöm mig inte! xoxox

2013-07-24 | 21:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback